cws josse

Nieuwe vennoot voor CSW

CSW Automation uit Herk-de-Stad versterkt zich met een derde partner.  Oprichters Cédric Wéry en Sven Coeckelbergs halen met Josse Balthasar een ervaren manager aan boord om de verdere groei in goede banen te leiden.

 

CSW Automation werd 8 jaar geleden opgericht als specialist in robot- en systeemintegratie. Eerst vanuit Alken, nu in Herk-de-Stad, worden robotinstallaties voor de industrie ontworpen en gebouwd. “Je vindt altijd wel een manier om slimmer te werken en productieprocessen te verbeteren”, zegt Cédric Wéry.

Sven Coeckelbergs vult aan: “De vraag naar slimmer produceren blijft toenemen, dat is trouwens de essentie van industrie 4.0. Daarom willen we nieuwe medewerkers aantrekken en onze organisatie stroomlijnen. Dat wordt de opdracht van Josse Balthasar. We zijn dan ook verheugd dat we hem aan boord hebben om de algemene leiding te nemen.”

Josse Balthasar is sinds 1998 actief in de industrie en neemt die ervaring mee naar CSW. “Onze klanten zijn vooral de grotere bedrijven, maar het is ook de bedoeling om de KMO-markt te betreden” zegt hij. “De reden is simpel: op elke industriepark zijn KMO’s dagelijks bezig met schitterende producten te maken. Maar dat gebeurt niet altijd op de meest efficiënte manier. Snelheid, betrouwbaarheid en productievolume kunnen vaak worden verbeterd. En ook op ergonomisch of zelfs op veiligheidsvlak kunnen slimme machines en robots nog veel verbetering brengen.” Werk aan de winkel, dus…