made in_LD_7436 kopiërenB (1)

Made in gaat verder met volledig vernieuwd platform

We hebben er lang aan gewerkt, maar vandaag is het eindelijk zover en mogen we jullie verwelkomen op ons volledig vernieuwd platform! Op 10 jaar tijd groeide Made in uit tot de grootste b2b-community van Vlaanderen met 785.000 bezoekers per maand. Om jullie een optimale online nieuwsbeleving te bezorgen, lanceren we made-in.be. Samen met digitaal agentschap Intracto vertaalden we de visie van Made in naar een future-proof platform, volledig op maat van de ondernemer.

Met de nieuwe website made-in.be verzamelenen we de berichtgeving uit de 7 Vlaamse regio’s nu op één plek. Op die manier kunnen gebruikers nog gemakkelijker nieuws uit meerdere regio’s volgen. De regionale kracht blijft bewaakt dankzij mijn collega-journalisten en ik die onafhankelijk blijven instaan voor de nieuwsgaring in onze regio. Ook de regionale nieuwsbrieven en social media pagina’s blijven behouden. Je kan ons dus nog steeds bereiken via redactie@madeinoostvlaanderen.be om ons op de hoogte te brengen van nieuwigheden binnen je bedrijf.

Gids doorheen de Vlaamse KMO-wereld

Nieuw is wel het feit dat lezers aan de hand van een eigen profiel nu regio’s, gemeentes, bedrijven, personen, dossiers en sectoren kunnen volgen alsook nieuwsbriefvoorkeuren aangeven. Zo word je continu op de hoogte gehouden van nieuws volledig op maat van jouw interesses. Made-in.be wordt als het ware een echte tool die ingezet kan worden om zaken te doen, te prospecteren en vooral om op de hoogte te blijven van het meest actuele bedrijfsnieuws. Informatie en verhalen over starters en falingen krijgen eveneens een prominente plaats op de site, want dit blijken vaak de meest gelezen items.

Grootste b2b-community in Vlaanderen

Ivo Vandekerckhove, Hoofdredacteur Made in: “Made in heeft oog voor groei en innovatie bij bedrijven, moedigt onderlinge felicitaties aan en zet de motoren van onze economie op een positieve manier in de kijker. Op die manier representeert onze berichtgeving de ondernemerswereld in de regio. Van starters tot gevestigde waarden, vanuit verscheidene sectoren en met een brede waaier aan interesses. Wij begrijpen de lezers én hun leefwereld. Daarom verbeteren we continu onze nieuwsstromen en –kanalen zodat zij op een ongecompliceerde manier nieuws kunnen consumeren, begrijpen en delen.”

Volg je ons nog niet? Maak dan nu een profiel aan, kies volg-items, duid nieuwsbriefvoorkeuren aan via www.made-in.be/profiel en sta iedere ochtend op met Made in als je eerste online afspraak.

Lees ook

  • VOF
    01/10/2024
    Flaneur Uitgevers
    Antwerpen
  • BV
    01/10/2024
    Cvl-immo
    Dendermonde
  • BV
    01/10/2024
    Marie Desmet Advocatenkantoor
    Harelbeke