Just Cookking 901catering-VF-2-2020

Just Cooking wint de ‘FIER’ wedstrijd van Made in Kempen

HERENTALS – Cateraar Just Cooking heeft een publiciteitscampagne gewonnen op Made in Kempen. Het Herentalse bedrijf was een van de deelnemers aan de wedstrijd FIER die ‘Made In’ een kleine maand geleden lanceerde.

Jan Tobben

“Ik ben heel blij met het winnen van deze prijs. Die komt goed van pas”, reageert Jan Tobben van Just Cooking. “Onze sector is hard geraakt door de coronacrisis, dus dit kunnen we goed gebruiken.”

Just Cooking gaat als cateraar voor onder andere feesten en bedrijfsevents een onzekere zomer tegemoet. Heel veel opdrachten zijn weggevallen. In de plaats heeft het bedrijf iets anders uitgewerkt. “Op 18 juni lanceren we een nieuw concept: Jardin d’amis. De hele zomer staat een sfeervolle open tent opgesteld aan de Ark Van Noë in Lichtaart. Daar kan je via ons een familie- of bedrijfsbijeenkomst organiseren. Het is er goed mogelijk om sociale bubbels te organiseren. En het helpt ook dat het in de buitenlucht is.” Just Cooking zal met de gratis campagne de Jardin d’amis in de kijker zetten en ook de reguliere werking van het bedrijf. Want ook dat zal na corona doorgaan.

“Wij komen hier door”, zegt een besliste Jan Tobben. “We hebben, of hadden, een gezond bedrijf en hadden een financiële buffer bij elkaar gespaard. Maar het blijft wel heel spannend. Nog niemand heeft antwoorden over hoe het de komende tijd moet in onze sector. En het is ook nog afwachten hoe het publiek reageert.”