build-software-logo-340×156-300×138

Build Software Herselt samen met IBIC

Build Software uit Herselt zal IBIC uit Aartselaar gaan versterken, een specialist voor groendaken en daktuinen in België. IBIC heeft Europese ambities en zocht daarvoor naar een geschikte partner die het bedrijf kan helpen met calculatie, uitvoering, voorraadbeheer, planning en nacalculatie. Daarvoor werd na een uitvoerige selectie en studieronde voor Build Software gekozen.

Build Software ontwikkelt en implementeert al sinds 1997 gespecialiseerde software voor de bouwsector. Het Herseltse bedrijf ondersteunt klanten bij het winnen van aanbestedingen, hogere rendementen en meer tevreden eindklanten. Build software heeft klanten in de algemene bouw, wegenbouw en infrastructuur, afwerking en installatie, projectontwikkeling. Ook studiebureaus doen een beroep op Build Software.

IBIC fungeert als centraal aanspreekpunt, van ontwerp, realisatie tot onderhoud, voor haar klanten. Het bedrijf vond een gelijkaardige filosofie bij Build Software. “Wij kijken uit naar een constructieve samenwerking en een geslaagde implementatie”, klinkt het bij Build Software in Herselt.