De nieuwe vestiging van Immo Point in Lier De nieuwe vestiging van Immo Point in Lier

Immo Point opent nieuw kantoor in Meer

Vastgoedmakelaar Immo Point, met hoofdkantoor in Schilde, breidt verder uit. Er komen 3 nieuwe kantoren bij in de provincie Antwerpen, waaronder 1 in de Kempen: in Meer.

 Netwerk in de provincie

Het netwerk van Immo Point bestaat hoofdzakelijk uit zelfstandige kantoren. 2 franchisenemers hebben vanwege de groei van hun kantoor nieuwe bijkantoren geopend. Dat is het geval in Meer en Schelle. In Lier gaat een volledig nieuwe vestiging open. Dit brengt het aantal vastgoedkantoren onder de vlag van Immo Point op 18 met in totaal meer dan 60 medewerkers.

De vastgoedmakelaar heeft in de regio ook kantoren in onder andere Wuustwezel, Merksplas, Westmalle, Schoten, Schilde, Zandhoven, Kasterlee en Heist-op-den-Berg.

Groeien en zichzelf blijven

Immo Point is een Belgisch-Vlaams vastgoednetwerk en wil dat uitdrukkelijk zo houden. Zaakvoerder Caroline Breugelmans is ervan overtuigd dat de makelaardij vanuit het buitenland hier niet zo maar te kopiëren valt. Op jaarbasis realiseert Immo Point meer dan 1.000 vastgoedtransacties in de provincie Antwerpen. De website trekt per maand ruim 40.000 unieke bezoekers aan. De volgende jaren wil Immo Point verder groeien met nieuwe kantoren ook buiten de provincie Antwerpen.