drukkerij baudoinPers

Drukkerij Baudoin gaat samen met Grafilux Printing Turnhout

Drukkerij Baudoin in Lichtaart maakt voortaan deel uit van Grafilux Printing in Turnhout. Beide bedrijven smelten samen tot een groter geheel. “Een voldoende schaalgrootte is nodig vandaag als drukkerij,” licht Luc Steylaerts toe van Grafilux Printing. “Het is een beweging die je ziet in de hele grafische sector. Als kleine speler is het niet makkelijk om de nodige investeringen te doen. Nu drukkerij Baudoin onderdeel wordt van onze groep kunnen wij hen en hun klanten versterken.”

Fusiegroep

Grafilux is op zich al ontstaan uit de fusie van verscheidene drukkerijen. Daar komt Baudoin nu dus bij. Die laatste was ook bekend van het regionaal weekblad De Postiljon. Dat blijft gewoon bestaan, los van Grafilux Printing.

Gevarieerder en sneller

Het personeel en management van drukkerij Baudoin komen mee naar Grafilux in Turnhout. Voor de klanten ontstaan er nieuwe mogelijkheden. “Nu drukkerij Baudoin kan beschikken over een uitgebreider machinepark, kan het een groter assortiment aanbieden aan zijn klanten, zoals een ruimere keuze aan formaten. Ook wordt het mogelijk om de leveringstermijnen verder te optimaliseren”, aldus Luc Steylaerts.