ISC SKI

ISC SKI gaat voor rust op de piste

ISC SKI, het Oud-Turnhoutse indoor skicentrum, lanceert een nieuw initiatief.

Voor het eerst biedt de organisatie een begeleide groepsreis aan voor volwassenen naar een skioord in Oostenrijk.

ISC SKI wil een niche invullen die reisorganisaties niet (kunnen) aanbieden: een ski-trip zonder kinderen en in het laagseizoen. Rust op de skipiste en sociaal contact zullen centraal staan.

ISC SKI wil met dit soort reizen een groepsbeleving aanbieden op maat.

“Het is een idee dat wij nu een eerste keer willen uitproberen,” licht Koen Verhelst Van ISC SKI toe. “We hebben 25 plaatsen ter beschikking en daar willen we het ook bij laten. Ook als er de komende jaren nog belangstelling is voor dit initiatief, houden we het bewust kleinschalig, om op mensenmaat te blijven werken.”

 

De organisatoren willen een pakket aanbieden dat wordt samengesteld op maat van de deelnemers. Het ligt nu dus nog niet vast hoe de reis er precies zal uitzien. Wat al wel vastligt, zijn de bestemming (Flachau in Oostenrijk) en de periode. Die laatste is nauwgezet gekozen.

Koen Verhelst: “De reis is van 14 tot 21 maart 2020. We hebben speciaal die week uitgekozen omdat er dan nergens in Europa een schoolvakantie is. Zo weten we dat het rustig zal zijn op de skipiste.”

 

Op zondag 29 september licht ISC SKI het initiatief nog verder toe tijdens de opendeurdag van de skipiste in Oud-Turnhout.