dominic depreeuw

Paul geeft pen Made in Kempen door aan Dominic!

Paul Huysmans, sinds jaar en dag actief als journalist van Made in Kempen, gaat een nieuwe uitdaging aan. De reisorganisatie Happy Weekends, die hij in 2016 (toen nog als zij-project) oprichtte, is zodanig succesvol dat Paul er zich volledig op gaat toeleggen.

Een woord van dank is zeker op zijn plaats. Paul ontpopte zich tot hét gezicht van Made in Kempen. Hij was kind aan huis bij alle bedrijven, van groot tot klein. Met zijn goede neus voor nieuws, wist hij alle informatie om te zetten tot verrassende, vlot leesbare artikels. Dat zijn nieuwsberichten erg werden gesmaakt, is duidelijk te zien aan de spectaculaire groei van Made in Kempen. Bedankt Paul, het ga je goed!

Intussen staat er al een nieuwe journalist klaar om de pen van dit fijne medium over te nemen. Dominic Depreeuw heeft een lange historiek in de media, en weet dus de nieuwswaarde van alle informatie goed in te schatten. Als rasechte Kempenaar (Hij woont in Turnhout) heeft hij een stevige vinger aan de pols in de regio. Heb je zelf nieuws voor Made in Kempen, kan je Dominic contacteren via redactie@madeinkempen.be of rechtstreeks: dominic.depreeuw@madeinkempen.be.