bankrupt

7 falingen deze week

De ondernemingsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen het faillissement van 7 bedrijven en zelfstandige ondernemers ingeleid.

Groupe Technique Jacquemin bvba, Diamantstraat 8 in Herentals, specialiseerde zich in metalen constructiewerken. Het bedrijf werd gedagvaard door schuldeisers. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

Michael De Munck uit Lille voerde bezettingswerken uit. Hij legde de boeken neer. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

Fauzia Slosse uit Hulshout baatte eetgelegenheid De Hete Peper uit maar moet daarmee stoppen na een faling op aangifte. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

Nog een faillissement op aangifte is dat van Barante bvba, Langenberg 14 in Wortel. De vennootschap baatte café De Nieuwen Buiten uit. Curator: Ronny Ceusters.

De bakkerszaak Diverto bvba, Turnhoutsebaan 42 in Schilde, is failliet op aangifte. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

Ook de drukkerij Marcover bvba, Gompeldijk 24H uit Mol, vroeg zelf het faillissement. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Reno-King bvba, Atealaan 4B in Herentals, voerde isolatiewerken uit en legde de boeken neer. Curator: Steven Heylen.

Indienen van de schulvorderingen voor 20 augustus 2019.

Hier vind je nog meer recente falingen en stopzettingen van ondernemingen.