bankrupt

Vakantie? Faillissementsrechter Turnhout heeft handen vol

Geen summer break voor de ondernemingsrechtbank in Turnhout. De rechter leidde vandaag het faillissement in van 13 bedrijven en zelfstandige ondernemers.

Metsel- en Betonwerken Lintermans Comm. V., Tongerlostraat 5 in Westerlo, vroeg zelf om de faling. Vennoot Kristof Lintermans deelt in het faillissement. Curator: An Notelteirs.

DG & S bvba, Parochiestraat 29 bus 3 in Zandhoven, runde een verzekeringskantoor en werd gedagvaard door schuldeisers. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Nog een faillissement op dagvaarding is dat van GSM Doctor bvba, Rauwelkoven 87G in Geel, een detailhandel in telecommunicatieapparatuur. Curator: Gert Verreyt.

Clato bvba, Albertstraat 36 in Herentals, was de vennootschap achter een eetgelegenheid met beperkte bediening. Het bedrijf werd gedagvaard tot faillissement. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Ido Sluyts uit Herentals legde zich toe op het schilderen van gebouwen maar werd gedagvaard door schuldeisers. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

David Roothooft uit Herentals baatte een café uit. Hij legde zelf de boeken neer. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Een ander faillissement op aangifte is dat van Silver Horse bvba, Bochtenstraat 26 in Rijkevorsel, een eetgelegenheid met volledige bediening. Curator: Wim Nysmans.

Ook de binnenspeeltuin Het Speeleiland bvba, Molsesteenweg 56 in Balen, is failliet nadat de zaakvoerder de boeken neerlegde. Curator: Christophe Geukens.

Sani C.B. bvba, Diamantstraat 8 bus 259 in Herentals, specialiseerde zich in de installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie. Het bedrijf gooide zelf de handdoek. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Guka Bouwonderneming bvba, Vrijheidsstraat 29 in Grobbendonk, vroeg de rechter om het faillissement. Curator: An Notelteirs.

Southern Queen bvba, Markt 11 in Mol, runde een eetgelegenheid met volledige bediening maar moet de deuren sluiten na een faillissement op aangifte. Curator: Christophe Geukens.

Yves Witters, Meerlaarstraat 99 in Putte, baatte Bakkerij Yves uit maar vroeg het faillissement aan. Curator: Gert Verreyt.

JVL Trading bvba, Ambachtsstraat 11 in Meerhout, was de vennootschap achter een café/bar. Ze is failliet op aangfite. Curator: Wim Nysmans.

Indienen van de schuldvorderingen voor 13 augustus 2019.

Hier vind je nog meer recente falingen en stopzettingen van ondernemingen.