bankrupt

4 horecazaken en nog 7 andere faillissementen

De ondernemingsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen het faillissement uitgesproken van 11 ondernemingen en zelfstandigen.

Lama bvba, Schransdriesstraat 81 in Beerse, runde een café. De vennootschap werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Katty Somers.

Tooghuis Hoostraten bvba, Vrijheid 139 in Hoogstraten, baatte een café uit en werd gedagvaard tot een faillissement. Curator: Katty Somers.

Molo bvba, Rauwelkoven 87M in Geel, was de vennootschap boven een eetgelegenheid met beperkte bediening. Die legde zelf de boeken neer. Curator: Tom Vandecruys.

Fokvarkenshouderij en varkensvetmesterij Tivri bvba, Dreefweg 5A in Meer, gooide de handdoek. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Filip Vervoort uit Wortel was de uitbater van café De Roma, Vrijheid 196 in Hoogstraten. Hij vroeg zelf om een faling. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

Danny Aerts uit Herselt legde zich toe op landschapsverzorging. Hij werd gedagvaard tot een faillissement. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

Icarus vzw, Bovenrij 59A in Herentals, was gespecialiseerd in beeld-, verlichting- en geluidstechnieken. De vereniging verzocht de rechtbank tot een faillissement. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Frist nv, Geelseweg 68A in Olen, specialiseerde zich in handelsbemiddeling en groothandel in onderdelen en accessoires van motorvoertuigen. Het bedrijf was in vereffening en legde de boeken neer. Curator: Ludwig Peeters.

Peoplesprojects vzw, Collegestraat 60I in Turnhout, is failliet op aangifte. Curator: Wim Nysmans.

Invecta bvba, Tilburgbaan 79 in Brecht, legde zich toe op administratieve activiteiten voor kantoren. De onderneming legde zelf de boeken neer. Curatoren: Johan Van Cauwenbergh, Veerle Verhaegen en Michiel Roets.

Nog in Brecht valt het doek over de holding Group I.T.A. bvba, Vaartkant Rechts 26, na een faillissement op aangifte. Curatoren: Johan Van Cauwenbergh, Veerle Verhaegen en Michiel Roets.

Indienen van de schuldvorderingen voor 30 juli 2019.

Hier vind je nog meer recente falingen en stopzettingen van ondernemingen.