IMG_5891

Medewerkers Bouwonderneming Ooms hebben eigen clubhuis

Bouwonderneming Ooms uit Rijkevorsel heeft vrijdagavond een clubhuis geopend voor het personeel. Voortaan kunnen de medewerkers elke laatste vrijdag van de maand ‘er ene komen drinken’. “Dat doen we om de sociale contacten te onderhouden aangezien we heel veel medewerkers hebben die op verplaatsing staan te werken”, aldus de gedelegeerd bestuurders Ben Ooms en Bart Geentjens.

Ooms viert dit jaar zijn 65steverjaardag. “Onze slogan is ‘meer tijd voor het echte leven’”, vertelt Ben Ooms. “Dat gaat uiteraard op voor onze klanten, die we zoveel mogelijk ontzorgen. Maar het echte leven, dat is ook af en toe het werk van je afzetten en gezellig samenkomen.”

Leuke sfeer creëren
Het Rijkevorselse bouwbedrijf telt bijna 100 medewerkers die actief zijn in de hele provincie Antwerpen. “Onze mensen zien elkaar niet vaak. Om een leuke sfeer onder collega’s te creëren en om als familiebedrijf voeling te blijven houden met onze medewerkers, nodigen we iedereen van het bedrijf elke laatste vrijdag van de maand uit voor een pintje in het Ooms Clubhuis. Dit naast de andere activiteiten die geregeld door ons feestcomité worden georganiseerd zoals boogschieten, een natuurwandeling, badminton, paaseieren rapen,…”

Uiteraard bouwde Ooms zijn Clubhuis, achter het hoofdkantoor langs de Oostmalsesteenweg, zelf. “Het bestaat uit bureel- en sanitaire containers die we hebben gekoppeld en vervolgens gezellig ingericht. Het Clubhuis is afgelopen vrijdag al in gebruik genomen omdat de laatste vrijdag van mei een feestdag is. We moesten dus een week eerder opleveren maar dat hebben we probleemloos gehaald.”

Ondertussen werkt Bouwonderneming Ooms aan enkele grote projecten. Kockstee in Brecht telt 33 appartementen, het recent overgenomen Snijers uit Wortel begint binnenkort aan het prestigieuze Poort van Vosselaar.