06fb0eb4-e06a-4bb8-9704-e26bfcf11028

Texture Painting wint goud bij Torfs en trekt naar Oslo en Marbella

Texture Painting uit Turnhout sleepte een belangrijk contract in de wacht bij schoenenwinkel Torfs en steekt een heel aantal zaken in een gouden kleedje. Het schilder- en interieurbedrijf wordt ook actief in Spanje en Scandinavië.

Texture Painting specialiseerde zich in bijzondere schildertechnieken. De vitrines van schoenenhandel Torfs worden dan ook niet gewoon goud geverfd. “Het is een speciaal samengestelde verf waarvoor we verschillende soorten goud gemengd hebben”, legt zaakvoerder Ronny Wuyts uit. “Bovendien brengen we eerst een textuur aan op de muur, zodat het geheel meer diepte heeft.” Het gaat om een groot contract voor het Turnhoutse bedrijf. “We beginnen met de algemene afwerking van de vitrines van 16 nieuwe winkels. De komende 2 jaar komen er daar nog een aantal bij, momenteel is er sprake van ongeveer 50.”

Oslo en Marbella
Eind juni opent Texture Painting een showroom in Oslo, de hoofdstad van Noorwegen. “We mochten daar recent al een aantal Texture Panels leveren. Architecten willen steeds meer muren en vloeren op dezelfde manier afwerken, texturen zijn in opmars. Die expertise hebben ze in Scandinavië nog niet. Via de Noorse showroom willen we de Scandinavische markt aanboren.”

En Texture Painting wijkt ook uit naar het warme zuiden. Het bedrijf start een partnership met MT Interiors van zaakvoerder Tim Meeus, die 3 jaar geleden van Olen naar Spanje verhuisde. Zijn bedrijf is gevestigd in Malaga en focust op het hogere segment interieurafwerking. “Tim heeft een groot klantenbestand, wij gaan helpen villa’s af te werken. Daarvoor gaan we onze mensen naar Marbella sturen.”

De extra opdrachten betekenen ook dat Texture Painting extra mensen aanwerft, 5 in Turnhout en ongeveer hetzelfde aantal in Oslo.