Integrale bedrijfsbegeleiding

Integrale Bedrijfsbegeleiding supportert voor Stanimal

Boekhoud- en advieskantoor Integrale Bedrijfsbegeleiding uit Oevel geeft Stan Devriese, een jongeman die ASS en een conversiestoornis heeft, een duwtje in de rug. Het geld van relatiegeschenken moeten hem helpen in zijn carrière als rolstoeltennisser.

Zaakvoerder Maarten Van den Eynde van Integrale Bedrijfsbegeleiding kent de ouders van Stan, die ook afkomstig is van Westerlo, persoonlijk. “Hij kampt met heel wat medische problemen. Desondanks blijft hij gedreven om zijn droom te realiseren en professioneel tennisser te worden. Ik noem Stijn wel eens een kleine Marc Herremans. Doorzettingsvermogen en een positieve ingesteldheid zijn ook onze eigen core values. Daarom hebben we beslist om zijn project Stanimalonwheels gedurende 3 jaar financieel te ondersteunen.”

2.250 euro
Begin dit jaar ontvingen de klanten van Integrale Bedrijfsbegeleiding een mail dat ze geen relatiegeschenk zouden ontvangen. Het budget werd opzij gelegd voor Stan. “Ook voor de verhuizing naar het nieuwe kantoor wilden we liever een bijdrage voor het project. Zo konden we bij de opening 2.250 euro overhandigen aan Stan.”

Stan werd op zijn dertiende gediagnosticeerd met een autismespectrumstoornis (ASS). Daarnaast heeft hij een conversiestoornis, waarbij de hersenen bepaalde lichaamsdelen niet meer aansturen. Het hield hem niet tegen om een carrière uit te bouwen in het rolstoeltennis. “Stan heeft de ambitie om de nummer één van de wereld te worden”, zegt Maarten. “Met onze schenking kan hij een extra buitenlands tornooi spelen.