bankrupt

De Drie Linden (Postel) en 6 andere faillissementen

De ondernemingsrechtbank van Turnhout heeft vanmorgen het faillissement ingeluid van 7 bedrijven en zelfstandige ondernemers.

De meest opvallende faling is die van de taverne/brasserie De Drie Linden tegenover de abdij van Mol-Postel (Abdijlaan 11). In het pand wordt al sinds 1937 een horecazaak uitgebaat, sinds 1999 onder de naam De Drie Linden. De zaakvoerders Maikel Spannenburg en Fred Hessels van de failliet verklaarde De Drie Linden VOF maakten er een brasserie van. Ze legden zelf de boeken neer. Curatoren: Gert Hermans en Antje Van Overstraeten.

Nog in Mol werd VHK bvba, Tiendenstraat 5, failliet verklaard op aangifte. De vennootschap baatte een café uit. Curator: Christophe Geukens.

De autohandel Classic Cars Roes bvba, Poederleesteenweg 116 in Kasterlee, werd gedagvaard door schuldeisers. Curatoren: Ludwig Peeters en Bart Mannaert.

Ook voor Autobedrijf De Jong bvba, Herentalsesteenweg 91 in Grobbendonk, stopt het verhaal na een faillissement op aangifte. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

Stephanie Waumans uit Oud-Turnhout voerde verpleegkundige activiteiten uit. Ze werd gedagvaard tot faillissement. Curator: Wim Nysmans.

Serge Scheyltjens uit Beerse baatte een snackbar uit en legde de boeken neer. Curator: Katty Somers.

Na Bouwbedrijf Frans Willems is nu ook Groep Willems nv, Meir 43 in Weelde, failliet op aangifte. De onderneming specialiseerde zich in computerconsultancy. Curatoren: Noël Devos en Geert Naulaerts.

Indienen van de schuldvordering voor 11 juni 2019.

Hier vind je meer recente falingen en stopzettingen van ondernemingen.