20190508_093108

Turnhoutse kantoor United Experts breidt uit

United Experts heeft in het bestaande pand aan de Everdongenlaan in Turnhout bijkomende ruimte ingenomen. Dat was nodig door de groei van het bedrijf.

6 jaar geleden verhuisde het kantoor van Merksplas naar Turnhout, waar aan de Everrdongenlaan een vleugel van een pand in gebruik werd genomen. De ruimte barstte uit zijn voegen waardoor een uitbreiding zich opdrong. De oplossing werd gevonden in de aanpalende ruimte, waar het kantoor leeg kwam te staan na de verhuizing van het naastliggende bedrijf.

Optie op nog meer groei
“Met de extra ruimte kunnen we niet alleen onze bestaande werknemers meer plaats en een aangename werkomgeving bieden, we voorzien meteen ook ruimte voor de uitbreiding van de komende jaren”, aldus Patrick Herijgers, adviseur bij studie- & adviesbureau DLV, een merk van United Experts.

“De wetgeving wordt steeds complexer, steeds meer bedrijven en particulieren zijn dus vragende partij voor de expertise van onze consulenten. Daarnaast werden de jongste jaren nieuwe ondernemingen opgenomen binnen ons kennisnetwerk. Door deze 2 factoren groeit ook het aantal werknemers.”

United Experts is een kennisnetwerk dat de expertise van verschillende ondernemingen samenbrengt. In het kantoor in Turnhout vind je o.a. studie- en adviesbureaus DLV, Profex, Landmax en Het Beeld Van Morgen.