fit20

Starter van de week: uitgeefster wordt fit20-trainer

In de Rubensstraat in Turnhout heeft de eerste fit20-studio in de Kempen de deuren geopend. Het Amerikaanse concept werkt met sessies van 20 minuten per week en garandeert resultaat binnen de 3 maanden.

Nederland telt al 120 fit20-studio’s, de nieuwe vestiging in Turnhout is de 10de in België en de eerste in de Kempen. “20 minuten fitness per week en gegarandeerd resultaat binnen de 3 maanden, ik vond het zelf aanvankelijk ook te mooi om waar te zijn”, geeft Wilma van Doormael toe. Zij gaf jarenlang het Nederlandse dorpsmagazine De Uitstraling uit. “Maar na de eerste gratis kennismakingstraining zag ik het potentieel. Ondertussen doe ik het al 2 jaar.”

Persoonlijke begeleiding
Wilma was zelfs zo enthousiast dat ze een fit20-opleiding volgde om haar eigen studio te openen. “Ik ben al mijn hele leven bewust bezig met sport en gezond eten. In de studio staan 6 fitnessapparaten, ik begeleid alle oefeningen persoonlijk. We doen alles in slow motion, zodat we het maximale uit de spieren halen. Een extra voordeel is dat er hierdoor niet gezweet wordt.”

Fit20 belooft de klanten om fitter en gezonder ouder te worden. “Dit is ideaal voor wie geen tijd of zin heeft om uren te spenderen in de sportschool. Klanten kunnen zelf hun vooruitgang zien dankzij de gegevens die we na elke oefening registreren.” Wilma hoopt de komende 3 jaar 200 klanten te overtuigen.