Marianne Fiers (Arodo) geeft fakkel door

Joost Van Aaken wordt de nieuwe algemeen directeur bij Arodo in Arendonk, een specialist in verpakkingsmachines in diverse sectoren. Hij volgt Marianne Fiers op, die met vervroegd pensioen gaat.

Marianne Fiers kwam in 2013 aan het hoofd bij Arodo met als missie: elke dag de prestatie naar de klant toe verbeteren. “We hebben de voorbije jaren op elk niveau geïnvesteerd”, zegt ze. “Enkele voorbeelden zijn onze inzet op het vlak van Industrie 4.0, automatisering met een nieuw ERP-systeem, digitalisering met online media, het verder opleiden van medewerkers en het aantrekken van nieuw talent. Ik heb getracht om met ons team een solide basis te creëren voor de toekomst.”

Aandachtspunten
“Die basis heb ik tijdens mijn inwerkperiode al zeer goed gevoeld”, gaat Joost Van Aaken verder. “Er is een prima start gemaakt om het productportfolio nog beter te doen aansluiten bij de klantvraag. Met mijn technische achtergrond en ervaring als projectmanager en leidinggevende functies bij internationale bedrijven wil ik de connectie tussen de markt, techniek en projecten verder uitbouwen.”

Het komt er volgens hem op aan om telkens weer de vertaling te maken naar wat de klant wil. Doorlooptijd, productie, eersteklas kwaliteit en service, dat zijn continue aandachtspunten. “Ik wil onze mensen ruimte geven om aan innovatieve oplossingen te werken zodat we samen trots kunnen zijn op elke Arodo-machine en iedere klant.”

Op 19 april gaat Marianne Fiers effectief met vervroegd pensioen.