bankrupt

Lijst van falingen is weer lang: 16 stuks

De lijst met bedrijven en eenmanszaken die de ondernemingsrechtbank in Turnhout vandaag failliet verklaarde, is weer lang.

Tolo bvba, Bredaseweg 2 in Weel, runde een groothandel in auto’s en lichte bestelwagens. Het bedrijf werd failliet verklaard op dagvaarding. Curator: Mark Bruurs.

Hellopuppy Merksplas bvba, Gilseinde 121 in Ravels, legde zich toe op het fokken van en kleinhandel in huisdieren. Ook dit bedrijf is failliet na dagvaarding door schuldeisers. Curator: Mark Bruurs.

De groothandel in levend vee Twapa bvba, Meirbrug 5-83 in Antwerpen, werd door schuldeisers gedagvaard tot faillissement. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Sweeties bvba, Herenthoutseweg 44 in Herentals, was actief in de verhuur van niet-residentiële gebouwen. Ook deze vennootschap werd gedagvaard tot faling. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Nog na dagvaarding valt het doek over FNF Globaltrading bvba, Saffierstraat 5/10C in Herentals. Het bedrijf was actief in grondverzet en isolatiewerkzaamheden. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

V&D Invest bvba, Steenweg op Merksplas 2 in Turnhout, leverde ondersteunende activiteiten ten behoeve van voorzieningen. Het faillissement is er één op dagvaarding. Curator: Ronny Ceusters.

Fernand Verwerft, Gevaertlaan 9 in Westerlo, moet zijn koerierdiensten stopzetten na een faling op dagvaarding. Curator: An Notelteirs.

Nog na dagvaarding is Victoria Management bvba, Spoorwegstraat 76/6 in Turnhout, failliet. Het bedrijf was actief in de telecommunicatie. Curator: Patrick De Ferm.

Due Mondi bvba, O.-L.-Vrouwstraat 31 in Westerlo, runde een eetgelegenheid. Die sluit de deuren na een faling op dagvaarding. Curator: An Notelteirs.

De holding Here-I-M bvba, Zevendonkplein ¼ in Turnhout is failliet na dagvaarding. Curatoren: Johan Van Cauwenbergh, Veerle Verhaegen en Michiel Roets.

Bart Van Erp, Tilburgseweg 4b31 in Poppel, runde een groothandel in elektrisch en elektronisch materiaal. Hij werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Mark Bruurs.

Marina Safarjan uit Eindhoven runde een zaak in voedingsmiddelen. Ze legde zelf de boeken neer. Curatoren: Johan Van Cauwenbergh, Veerle Verhaegen en Michiel Roets.

MG&NA bvba, Steenweg op Zevendonk 15 in Turnhout, verkocht voedingsmiddelen en vroeg zelf de faling. Curatoren: Johan Van Cauwenbergh, Veerle Verhaegen en Michiel Roets.

Guantra bvba, Eigenaarsstraat 73/6 in Vosselaar, specialiseerde zich in goederenvervoer over de weg. Het bedrijf legde zelf de boeken neer. Curator: Katty Somers.

JVG bvba, Duivenstraat 5 in Vosselaar, verrichtte stukadoorswerk maar vroeg het faillissement aan. Curator: Katty Somers.

De eetgelegenheid Brasserie De Druif bvba, Markt 11 in Kasterlee, heeft de deuren gesloten na een faillissement op aangifte. Curator: Gert Verreyt.

Indienen van de schuldvorderingen voor 7 mei 2019.

Hier vind je nog meer recente falingen en stopzettingen van ondernemingen.