immo noord turnhout

ERA Immo Noord opent in Turnhout 6de kantoor

Afgelopen weekend opende makelaar ERA Immo Noord op de Grote Markt van Turnhout een nieuw hoofdkantoor. De groep telt nu 3 hoofdkantoren en 3 vestigingen die op afspraak te bezoeken zijn.

Het kantoor was net op tijd klaar voor de nationale Open Huizen Dag van ERA afgelopen zaterdag. “Door onvoorziene omstandigheden bij de bouwwerken waren we niet zeker of we die dag zouden halen”, legt marketing manager Nathalie Schrauwen uit. “Sinds zaterdag zijn we open, de officiële receptie is gepland voor eind deze maand.”

Blijven rondkijken
ERA Immo Noord telt zo 6 kantoren. “De vestigingen in Hoogstraten, waar het bedrijf begonnen is, in Brasschaat en in Turnhout zijn onze hoofdkantoren. De panden in Sint-Antonius Zoersel, Brecht en Beerse zijn enkel op afspraak open. De bezetting van het nieuwe kantoor hebben we intern ingevuld, zodat ons personeelsbestand op 19 medewerkers blijft.”

ERA Immo Noord voltooide vorig jaar 350 transacties in verkoop en verhuur. Er zijn voorlopig geen plannen voor nieuwe kantoren. “Maar toen nog maar 1,5 jaar geleden de vestiging in Brasschaat opende, dachten we ook dat de volgende wel even op zich zou laten wachten, maar de gezonde ambitie blijft.”