bankrupt

Nog 9 falingen voor rechtbank Turnhout

Naast het faillissement van een deel van de bedrijven van Groep Van Eyck sprak de ondernemingsrechtbank van Turnhout vandaag nog 9 falingen uit.

Fourthe T Drinks Comm. V., Steenweg op Ravels 37 in Oud-Turnhout, runde en detailhandel in dranken. De onderneming werd gedagvaard tot faillissement. Curator: Ronny Ceusters.

Agora Culinair Turnhout bvba, Grimstedestraat 35 in Turnhout, legde zelf de boeken neer. Het gaat om een groot- en kleinhandel in voeding. Curator: Benny Backx. “Dit bedrijf staat los van Agora Culinair/Vleesboerke”, benadrukt Mario Vleugels van de gelijknamige Herentalse horecagroothandel. “Het ging om een klant die bij ons aankocht en van wie we in het verleden driekwart van het handelsfonds hadden overgenomen. Daarna is een nieuwe vennootschap opgericht, die ongelukkigerwijze de naam Agora Culinair droeg. We zijn zelf schuldeiser in dit faillissement. Sinds de zomer vorig jaar was de zaak al dicht.”

VTW Schoeters bvba, Dr. Van de Perrestraat 21 in Geel, legde zich toe op vloer- en tegelwerken. De zaakvoerder legde de boeken neer. Curator: Tom Vandecruys.

Ook aannemer Leo Leenaerts, Veldstraat 25 in Laakdal, gooide de handdoek. Curator: Eef Stessens.

Devolder Groep bvba, Kalvariebergstraat 1A in Geel, voerde boringswerkzaamheden uit. De onderneming vroeg zelf het faillissement. Curator: Tom Vandecruys.

Transportbedrijf Zoeff VOF, Geneinde 100 in Westerlo, werd gedagvaard door schuldeisers. Vennoten Els Geudens en Lukas Van Hove delen in het faillissement. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Betty Van den Nieuwenhuizen en Erik Melis, Corbiestraat 93 in Mol, verrichtten ambulante revalidatieactiviteiten. Ze vroegen zelf om de faling. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Cevado bvba, Dr. Van de Perrestraat 255J in Geel, legde zich toe op verpleegkundige activiteiten. Het bedrijf legde de boeken neer. Curatoren: Noël Devos en Geert Naulaerts.

Mutlu Alparslan, voorheen woonachtig in Dessel, baatte een voedingswinkel uit en werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Benny Backx.

Indienen van de schuldvorderingen voor 23 april 2019.

Hier vind je nog meer recente falingen en stopzettingen van ondernemingen.