hoorcentrum aerts

Hoorcentrum Aerts breidt in sneltreinvaart uit

Hoorcentrum Aerts heeft recent 2 nieuwe vestigingen geopend in het Mechelse, namelijk in Bonheiden en Lier. Ook de stad Mechelen zelf komt spoedig aan de beurt. En de van oorsprong Kempense hoorspecialist gaat door op zijn elan.

Met de 2 nieuwe kantoren erbij komt het totaal op 15 vestigingen. Vanuit Herentals begon zaakvoerder Tom Aerts aan een vlek in de Kempen die steeds verder uitdeint. Drie jaar geleden werden de eerste stappen richting Mechelen gezet met filialen in Sint-Katelijne Waver en Nijlen.

Tom Aerts: “We hebben extra kantoren geopend op vraag van onze klanten, om dichter bij hen ons kwaliteitsmodel te kunnen brengen. Zo zijn ze minder afhankelijk van het verkeer om een beroep te doen op onze diensten.”

Buiten de provincie
Voor deze uitbreiding volgen in eerste instantie 4 en op langere termijn 6 aanwervingen. Maar het stopt ook niet bij deze extra filialen. “Er staan de komende weken en maanden nog 8 openingen gepland”, zegt Aerts. “Daarbij gaan we voor het eerst buiten de grenzen van de provincie. Vooral in Vlaams-Brabant zullen er nog kantoren bijkomen.”