image1(1)

Event Catering Bevers trekt met Tomorrowland naar Alpe d’Huez

Bij Event Catering Bevers (ECB) in Rijkevorsel maken ze zich klaar voor hun verste verplaatsing ooit. Van 9 tot 16 maart verzorgen ze mee de catering op Tomorrowland Winter in het Franse ski-oord Alpe d’Huez. In de trailer gaan vooral Belgische frieten, biefstuk en stoverij mee.

“Tot voor 3 jaar verzorgden we de catering op Dreamville, de camping van Tomorrowland”, legt Jaak Francken uit, COO bij ECB. “Daarna volgde een onderbreking van 2 jaar. Tot we nu opnieuw werden gecontacteerd nadat we ons volop zijn beginnen inzetten op kwaliteit en beleving.”

Belgische specialiteiten
ECB trekt naar Tomorrowland Winter met zijn Frites Boutique-concept. Dat omvat vers gebakken friet van aardappelen in de schil, huisgemaakte stoverij met truffelmayonaise, steak-bearnaisesaus van 100% Belgisch wit-blauw rund. “In primeur zullen we er onze vegetarische frikandel aan het grote publiek voorstellen”, aldus nog Jaak Francken. “Tomorrowland trekt dan wel naar Frankrijk, via ons nemen ze onze Belgische specialiteiten mee voor een publiek dat van over heel de wereld komt.” Het festival is uitverkocht en dat betekent zo’n 25.000 bezoekers.

Een 20-tal medewerkers van ECB maakt de 1.000 km verre verplaatsing naar het skistadje. “Dit is een uitzondering maar we pakken de gelegenheid graag mee. Dat we zijn gevraagd vinden we een waardering voor de kwaliteitsomslag die we hebben gemaakt. Verder willen we ons blijven concentreren op de Benelux”, besluit Jaak Francken.