Bosmans_buitenzicht

Bosmans Slaapcomfort trakteert KSK Heist op live-uitzending

Op vrijdag 15 maart wordt geschiedenis geschreven bij voetbalclub KSK Heist. Die avond wordt de wedstrijd van hun U17-elftal tegen Wechelderzande live uitgezonden op Sporza. Een traktatie van Bart Bosmans van Bosmans Slaapcompfort uit Heist-op-den-Berg.

In het kader van de Warmste Week veilde Sporza eind vorig jaar een live verslaggeving van een wedstrijd van een sportclub. De zaakvoerder van Bosmans Slaapcomfort bood 11.000 euro ten voordele van vzw Beyond The Moon uit Schriek en haalde daarmee zijn slag thuis.

TV-gezichten
Het resultaat is de live streaming van de wedstrijd op 15 maart om 19.30 uur op sporza.be en een vermelding tijdens het journaal en in Sportweekend. Die avond speelt de U17 tegen Wechelderzande op het A-terrein in de Lostraat. Ook een aantal Sporza-gezichten zullen hun opwachting maken.

Het gesponsorde bedrag van 11.000 euro gaat integraal naar Beyond The Moon uit Schriek, een vzw die reizen organiseert voor families met een ernstig ziek kind. Uit zo’n zorgeloze gezinsvakantie putten ze energie en vreugde om nadien de dagelijkse strijd tegen de ziekte weer vol goede moed verder te kunnen zetten.