tom laveren

Tom Laveren nieuwe gedelegeerd bestuurder Voka Mechelen-Kempen

Tom Laveren (42) is de nieuwe gedelegeerd bestuurder van Voka Mechelen-Kempen. Hij volgt Renilde Craps op, die najaar 2018 aan de kant werd geschoven. Laveren was tot voor kort directeur Diensten bij dezelfde organisatie.

“We gaan onze lokale werking verder uitbouwen om meer ondernemers te bereiken”, zegt hij. Meer uitleg hierover belooft hij op het netwerkevent VokaMatch op 28 maart.

Zowat de helft van de leden maakt gebruik van het aangeboden dienstenpakket. “Dat moeten er meer worden. Vandaag lopen er 269 opleidingstrajecten. Door opleidingen, seminaries of labs te volgen, ervaren mensen de meerwaarde van onze Kamer.”

Noden verteld
De nieuwe gedelegeerd bestuurder wil ook verder inzetten op belangenbehartiging bij onder meer de nieuwe lokale besturen. Hij neemt zich voor aanwezig te zijn op vergaderingen van alle Lokale Ondernemersnetwerken en trekt ook naar alle stakeholders om de nieuwe werking toe te lichten en te luisteren wat er leeft in elke subregio.

“Ondernemers hebben mij de voorbije maanden hun noden verteld”, zegt Laveren, die in Putte woont. “Die ervaring en kennis kan ik nu heel goed gebruiken als gedelegeerd bestuurder.”