echo vastgoed

Nieuw vastgoedkantoor voor Oud-Turnhout

De verhuizing van Hillewaere naar Turnhout inspireerden Anthony van Kemenade en Glenn Tophoven een vastgoedkantoor te openen in het centrum van Oud-Turnhout. Met hun Echo Vastgoed opereren ze binnen de Century 21-groep.

“Als nieuwkomer leek het ons verstandig om aan te sluiten bij een grotere groep om van de naambekendheid te profiteren”, vertelt Glenn Tophoven. “Century 21 vormt in België een netwerk met 186 kantoren.” Van Kemenade en Tophoven hebben beiden een verleden in vastgoed en richtten nu hun eigen kantoor op. Ze engageerden Bieke Huysmans als commercieel medewerkster.

Dat ze in Oud-Turnhout van start gaan, is geen toeval. Anthony van Kemenade woont er, Glenn Tophoven woont in het naburige Zevendonk. “En dan was er dit pand in het centrum: precies wat we zochten. En door het vertrek van Hillewaere was er toch wel een leemte in Oud-Turnhout.”

Primeur
Het vastgoedkantoor mag meteen uitpakken met een primeur. Ze installeerden op het gelijkvloers een touchscreen dat je van op straat kunt bedienen en waarmee je beschikbare panden kunt zoeken. “We zijn de eerste in België met zo’n toestel”, weet Tophoven.

Century 21 – Echo Vastgoed zet in op klantgerichtheid. Ze zijn 6 dagen op 7 bereikbaar van 9 tot 22 uur. Klanten worden thuis opgehaald om naar een pand te gaan kijken en nadien weer thuisgebracht. Is de verkoper niet tevreden over de service van de makelaar, dan kan hij het contract opzeggen.

Naast verkoop en verhuur is het kantoor ook actief in projectontwikkeling. Het heeft ook een uitgebreid aanbod Spaans vastgoed.