eddy troosters

Eddy Troosters is de nieuwe ceo van Pidpa

Eddy Troosters is sinds vandaag de nieuwe directeur-generaal van de provinciale drinkwatermaatschappij Pidpa. Hij volgt Ronny Sabo op die de functie sinds 2005 bekleedde en met pensioen gaat.

De nieuwe ceo heeft er al een lange carrière in de watersector op zitten. Zo was hij provinciaal directeur en nadien directeur distributie en toevoer bij De Watergroep.

Waterproblemen
“Pidpa is een sterk merk”, zegt Eddy Troosters. “Een bedrijf dat in zijn 106-jarige bestaan is uitgegroeid tot een begrip in de provincie Antwerpen. Een bedrijf dat een beroep kan doen op gemotiveerde en bekwame medewerkers die nog dagelijks het verschil maken. Een financieel gezond bedrijf dat klaar staat om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Als integraal waterbedrijf zijn wij immers het best geplaatst om een duurzame oplossing te bieden aan de waterproblemen waarmee we vandaag worden geconfronteerd, zowel de waterschaarste alsook de wateroverlast. Hierbij willen we altijd onze klanten centraal stellen en in nauw overleg met de gemeenten treden.”

Pidpa zorgt voor de productie en distributie van drinkwater voor de industrie en de ongeveer 1,2 miljoen inwoners van 64 gemeenten in de provincie Antwerpen. Daarnaast staat de onderneming in voor het rioleringsbeheer in 34 gemeenten.