bankrupt

Nog 11 falingen voor rechtbank Turnhout

Naast het faillissement van Baeck & Jansen luidde de Ondernemingsrechtbank in Turnhout vandaag nog de faling in van 11 bedrijven en zelfstandige ondernemers.

ADSD cvoa, Vrijheid 95 in Arendonk, legde zich toe op bouwwerkzaamheden en werd gedagvaard door schuldeisers. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Joannes Leenaerts uit Meer was gespecialiseerd in het bouwrijp maken van terreinen. Ook deze faling was het gevolg van een dagvaarding. Curator: Mark Bruurs.

Nog na dagvaarding valt het doek over Van Riswick bvba, Veilingstraat 13 in Hoogstraten, een adviesbureau op het vlak van bedrijfsbeheer. Curator: Mark Bruurs.

Kurt Wouters uit Lille voerde bouwwerkzaamheden uit onder de naam Kuwe. Hij werd gedagvaard tot faillissement. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

Ook cateringbedrijf BlueXS bvba, Pierakkerstraat 39 in Dessel, is failliet na dagvaarding. Curator: Eef Stessens.

Demi Van Tongerloo uit Turnhout legde zich toe op grafisch design. De zaakvoerder legde zelf de boeken neer. Curator: Ronny Ceusters.

Daniel Overbeek baatte restaurant De Burgerwacht aan het Zegeplein in Turnhout uit. Hij vroeg de rechtbank om het faillissement. Curator: Ronny Ceusters.

Fox-Café bvba, Olenseweg 298 in Westerlo, is failliet op aangifte. Het gaat om de vennootschap van de vroegere uitbater. Intussen is het café overgenomen en dat blijft gewoon open. Curator: An Notelteirs.

Theming Pirates bvba, Dikberd 34/3C in Herentals, was actief in de bouw van podia en attracties voor themaparken. Het bedrijf legde de boeken neer. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Loos Elektriciteitswerken bvba, Eekhoornstraat 6 in Kasterlee, specialiseerde zich in elektrotechnische installatiewerken. De onderneming vroeg zelf om de faling. Curator: Gert Verreyt.

Het reclamebureau Inspire4U bvba, Vooreel 65/2 in Ravels, doet de boeken toe na een faillissement op aangifte. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Rebeyns.

Indienen van de schuldvorderingen voor 5 maart 2019.