bankrupt

Nog 8 faillissementen voor rechtbank Turnhout

Naast het faillissement van bouwbedrijf Frans Willems uit Weelde leidde de Ondernemingsrechtbank van Turnhout vandaag de faling in van nog 8 ondernemingen en zelfstandige ondernemers.

B.E. Construct bvba, Dorp 17 in Herentals, legde zich toe op de bouw van residentiële woningen. Het bedrijf legde zelf de boeken neer. Op hetzelfde adres werd in een ander dossier ook Enzo Bellens failliet verklaard. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

De bewakingsfirma Wesro Comm.V., Molenstraat 27 in Weelde, werd gedagvaard door schuldeisers. Ook vennoot Patrick Roos deelt in het faillissement. Curator: Mark Bruurs.

Koerierbedrijf ADF Transport Comm.V., Beyntellus 20 W5 in Oud-Turnhout, is failliet op dagvaarding, zo ook vennoot Dennis Schrauwen. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Chimat nv, Diamantstraat 8/490 in Herentals, legde zelf de boeken neer. Het gaat om een groothandel in zuivelproducten en eieren. Curator: Klaartje Claeys.

Luc Claeys, Leiseinde 35 in Turnhout, runde een detailhandel in medische en orthopedische artikelen. Hij vroeg de rechtbank zelf om het faillissement. Curator: Ronny Ceusters.

HCT Renovatie bvba, Wijngaardstraat 56/1 in Grobbendonk, was actief in de bouw van residentiële gebouwen. Het bedrijf legde zelf de boeken neer. Curator: An Notelteirs.

Nog een faillissement op aangifte is dat van Franky Bevers, Hoogstraatsebaan 74/1 in Malle. Hij was actief in bestratingen en depannage. Curator: Wim Nysmans.

Trade Inox bvba, Zandhoefstraat 58 in Geel, runde een groothandel in consumentenartikelen, die zelf de faling vroeg. Curator: Gert Verreyt.

Indienen van de schuldvorderingen voor 19 februari 2019.