BlindDateBizz_Afl45_2

Twee Kempenaars genomineerd voor Womed Award

Initiatiefnemers Markant en Unizo hebben de genomineerden bekendgemaakt voor de 20ste editie van de Womed Award, die vrouwelijk ondernemerschap bekroont. Marleen De Vijt van Azull is 1 van de 3 finalisten voor de eigenlijke award. Isabelle Ulenaers van Self sleepte de provinciale nominatie bij de beloften in de wacht.

De prijs is een bekroning voor inspirerend vrouwelijk ondernemerschap die ook andere vrouwen moet aanzetten om de sprong naar een eigen zaak te wagen. De 3 genomineerden voor de Womed Award-titel zijn intussen bekend. Naast Marleen De Vijt zijn dat Mieke Frijters van ATF en Leslie Cottenjé van Hello Customer.

Marleen De Vijt runde haar zaak jarenlang vanuit Herentals maar verhuisde die in 2016 naar Antwerpen. Ze bouwde Azull de voorbije 10 jaar uit tot Belgisch marktleider in Spaans vastgoed. Haar KMO stelt intussen 17 mensen te werk.

Geelse belofte
Per Vlaamse provincie is er ook een genomineerde in de categorie Belofte, dat zijn recent gestarte ondernemende vrouwen. Voor de provincie Antwerpen is dat Isabelle Ulenaers van Self uit Geel, die natuurlijke verzorgingsproducten op de markt brengt.

De uiteindelijke winnaars worden onder meer verkozen via een publieksstemming, die nog tot 31 januari loopt op www.womedaward.be. De uitreiking van deze speciale 20ste Womed Award vindt plaats op 27 februari in BEL Brussels.