Harmonize-5458

Harmonize naar voormalige supermarkt in Beerse

Na 3 jaar was de thuispraktijk van Sofie Van Gestel uit haar voegen gebarsten. Sinds deze week heeft haar health- & beautyconcept Harmonize een nieuw pand in Beerse betrokken.

“We zijn amper een dag open en vragen ons nu al af hoe we het voordien bij mij thuis voor elkaar kregen op zo’n kleine oppervlakte”, vertelt Sofie Van Gestel. “We hebben een jaar lang verbouwd aan deze voormalige supermarkt in de Larenstraat in Beerse. Hier is gelukkig voldoende plaats voor ons team van 3 vaste medewerkers en nog 4 extra flexi-jobbers en jobstudenten. Ieder van ons heeft een eigen specialiteit, van diëtisten tot mental coaches.”

Ondernemers
In hun zoektocht naar een blijvende gezondere levensstijl passeerden de voorbije 3 jaar honderden mensen bij Harmonize. Sofie en haar team mikken specifiek op ondernemers, zowel mannen als vrouwen. “Zij hebben vaak geen tijd en sport is dan ook geen prioriteit. Dankzij onze op maat gemaakte coaching en trainingen boeken ze op korte tijd haalbare resultaten.”

Sofie zag de voorbije dagen ook al de invloed van de goede voornemens. “Geïnteresseerden kunnen zich best zo snel mogelijk aanmelden voor een afspraak. We hebben in het verleden al een paar keer een klantenstop moeten invoeren.”

Vrijdag 11 en zaterdag 12 januari is er een openingsweekend met gezonde hapjes en drankjes en workshops.