persberichtblue.111246

Intracto doet 2de overname in Nederland

Precies een jaar nadat Intracto de overname van Have A Nice Day uit Den Bosch (NL) afrondde, doet het digital agency uit Herentals een tweede overname in Nederland. Deze keer gaat het om Blue Web Solutions, ook al uit Den Bosch, een bedrijf met uitgebreide technische expertises, 5 medewerkers en 1 miljoen omzet.

“We blikken erg tevreden terug op ons eerste jaar in Nederland”, zegt Pieter Janssens, managing director van Intracto. “De integratie van Have A Nice Day is succesvol afgerond en met een groei van meer dan 30% kunnen we in Nederland bovendien terugblikken op het sterkste groei-jaar tot nu toe.” Bij Have A Nice Day werken intussen 35 mensen.

Sterke Nederlandse ploeg
Met de overname van Blue Web Solutions versterkt Intracto zijn technische team in Nederland en onderstreept het zijn filosofie op het vlak van open source. Blue Web Solutions bevindt zich op dezelfde locatie als het Nederlandse kantoor van Intractro. “Dat maakt het nog makkelijker om het bedrijf te integreren in de groep en een sterke, veelzijdige Nederlandse ploeg uit te bouwen”, aldus nog Pieter Janssens.

Intracto stevent dit jaar af op een groepsomzet van 30 miljoen, die bijeen wordt gewerkt door meer dan 250 medewerkers. Het bedrijf telt nationale en internationale bedrijven onder zijn klanten: Akzo Nobel, Canon, Brussels Airport, Tors, Media Markt, Volvo, enz. Naast Herentals zijn er vestigingen in Antwerpen en Den Bosch. De groep opereert onder de merken Intracto, Snackbytes, Have A Nice Day en Mosquito.