Buitengevel sbb Turnhout

SBB Turnhout groeit in 25 jaar naar 19 medewerkers

Met een event voor klanten en relaties heeft het kantoor van SBB in Turnhout zijn 25ste verjaardag gevierd. Enkele jaren geleden verhuisde het naar een grotere zichtlocatie op de hoek van de Ring en de Steenweg op Mol en die verhuizing kwam niets te vroeg want intussen werken er 19 mensen.

SBB Accountants & Adviseurs vult steeds meer de rol in van een ondernemerscoach. “Klanten willen dat we hen aan de hand van hun cijfers op de juiste weg voor de toekomst zetten”, vertelt kantoordirecteur Wim Stoops. “Onder andere met een digitaal portaal waarop de klant zijn facturen kan aanleveren. Die worden bij ons onmiddellijk verwerkt zodat hij steeds actuele cijfers ter beschikking heeft. En wij verrijken die met professioneel en persoonlijk advies. Op die manier begeleiden en ondersteunen we de klant bij het nemen van belangrijke beslissingen”

Aantal klanten stijgt
Die aanpak legt het kantoor geen windeieren. “Het aantal klanten stijgt gestaag en intussen zijn we al met 19 medewerkers hier in Turnhout. Dat is ook de reden waarom we een paar jaar geleden naar dit groter kantoor zijn verhuisd, om onze groei te kunnen ondersteunen.”

Afgelopen vrijdag werden tal van zakenrelaties uitgenodigd om het jubileum te vieren, zaterdag opende het kantoor de deuren voor alle klanten, die daar massaal gebruik van maakten.

Naast Turnhout heeft SBB in de Kempen nog kantoren in Brecht, Geel en Hoogstraten. Die zijn gespecialiseerd in boekhouding, fiscaliteit, accountancy, omgevingsreglementering en zakelijk-juridisch advies.