SJ__6342_lr

20 Kempense deskundigen op nieuw Ondernemersplatform

Via het nieuwe Unizo Ondernemersplatform vinden ondernemers de deskundige die zij zoeken. Bovendien investeren ze in zichzelf door lokale initiatieven voor zelfstandigen en bedrijfsleiders te steunen.

Het nieuwe online Unizo Ondernemersplatform gaat van start met 20 Kempense deskundigen, onderverdeeld in 8 categorieën. “Hier vinden ondernemers snel de lokale, gescreende deskundigen die zij zoeken”, zegt voorzitter Geert Kerremans. “We brengen de juiste mensen bij elkaar. We varen onder de vlag van Unizo maar het initiatief komt van onderuit, we zijn zelf op het idee gekomen. Je kan het zien als een nieuwe versie van het vroegere dienstenkantoor Westerlo-Herentals.”

Win-win-win
Van de opdrachten die ze binnenhalen via het platform, staan de deskundigen een commissie af. Die wordt geïnvesteerd in activiteiten van de Lokale Ondernemersvereniging (LOV). Het Ondernemersplatform biedt dus voordelen voor zowel zelfstandigen, die geen tijd verspillen met een zoektocht naar een betrouwbare deskundige, als de deskundigen, die een groter netwerk en een sterker imago ontwikkelen, als de lokale Unizo-werking, die met de inkomsten nieuwe activiteiten organiseert.

Onder meer advocaten, architecten, boekhouders, communicatiedeskundigen en verzekeringsmakelaars bieden hun kennis, engagement en vaardigheden aan. Dat gebeurt ook al in de vorm van blogberichten. Nieuwe deskundigen zijn welkom.