IMG_8008

Ex-profvoetballer in de keukens en interieurs

Ex-profvoetballer Bart Wilmssen en zijn broer Tom hebben samen met Dirk Schoenmaekers van Domestic Makelaars en Geert Van Stappen van Jeni Real Estate Wkeukens opgericht. Hun nieuwe bedrijf produceert keukens en interieurprojecten.

“Tom en ik zijn opgegroeid tussen de keukens”, vertelt Bart Wilmssen. “Onze vader was de oprichter van Keukens Wilmssen uit Rijkevorsel. Toen hij overleed in 1997, hebben wij de zaak verder gezet. Nu was het tijd voor een nieuw verhaal. Wkeukens is een nieuwe naam maar met een team dat al actief is in de sector sinds begin jaren negentig.”

Opstartfase
Afgelopen vrijdag werd de toonzaal van Wkeukens langs de Merksplassesteenweg in Rijkevorsel officieel geopend. “Vroeger zat hier een wijnhandelaar. We hadden dit pand, met een grote vitrine en parking voor de deur, al langer op het oog. We staan zelf in voor de operationele kant van de zaak. In december komt er een tweede werknemer bij. We zitten nog volop in de opstartfase, momenteel zijn we de werkruimte volop aan het inrichten.”

Voor Wkeukens sloegen de broers Wilmssen de handen in elkaar met Dirk Schoenmaekers van Domestic Makelaars en Geert van Stappen van Jeni Real Estate. “Zij zijn helemaal thuis in de wereld van de projectontwikkeling. We hebben de jongste jaren gezien dat dat een steeds belangrijkere markt aan het worden is. Er komen meer kleinere wooneenheden dan grote villa’s bij.”