puur ondernemen

Bij Puur Ondernemen duurt Dag van de Ondernemer 2 dagen

Adviesbureau Puur Ondernemen uit Oostmalle geeft ter gelegenheid van de Dag van de Ondernemer op 16 november gratis coaching. Niet 1 dag maar 2.

Met de Dag van de Ondernemer willen initiatiefnemers Unizo en het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen alle ondernemers een hart onder de riem steken door aan te tonen dat ondernemerschap overal aanwezig is.

Werken aan je zaak
Adviesbureau Puur Ondernemen zet ondernemers in de bloemetjes door 2 dagen free-coaching aan te bieden. “Gedurende 120 minuten ga je in gezelschap met een selecte groep zaakvoerders de valkuilen en opportuniteiten voor je eigen onderneming in kaart brengen”, zegt zaakvoerder Bart Verhoeven. “Daarbij komt dat we geen enkele businessvraag uit de weg gaan. Je gaat praktisch direct toepasbare strategieën ontvangen die het antwoord zullen zijn op je businessvraag. Een dynamische 2 uur werken aan je zaak, niet in je zaak. We beloven tijdens onze trainingen geen dromen, we helpen ze wel te realiseren.”

De coaches houden 15 en 16 november vrij voor de free-coaching. Geïnteresseerden moeten zich wel op voorhand inschrijven.