bankrupt

Lijst met falingen is weer lang

De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen 12 zelfstandige ondernemers en bedrijven failliet verklaard.

De fabrikant van slaapkamers Meubelen Van Houdt nv, Berkebossenlaan 5 in Mol, moet de activiteiten stopzetten na een dagvaarding door schuldeisers. Curatoren: Johan Van Cauwenbergh en Veerle Verhaegen.

François Hus, Lindendreef 5 in Retie, specialiseerde zich in reparaties en de vervaardiging van hang- en sluitwerk. Hij moet daarmee stoppen na een dagvaarding tot faillissement. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Ook Sunshine International VOF, de Merodelei 154 B3 in Turnhout, is failliet na een dagvaarding door schuldeisers. Het bedrijf legde zich toe op de handel en reparatie van schoeisel en lederwaren. Ook vennoot Eddy Podler deelt in het faillissement. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Color Painting Comm.V., Genelaar 46 in Meerhout, specialiseerde zich in schilderwerken, glaszetten en interieurdecoratie. De zaakvoerder legde zelf de boeken neer. Curator Eef Stessens.

Een ander faillissement op aangifte is dat van Vinodita Comm.V., Nieuwstraat 8 B9 in Vorselaar. Het gaat om een PR- en communicatie-adviesbureau. Vennoot J.N., die onder een ander ondernemingsnummer ook nog computerconsultancy verrichtte, werd ook failliet verklaard. Curator: Steven Heylen.

De groothandel in computers, randapparatuur en software Silverster Systems & Software bvba, Astridplein 11A in Grobbendonk, legde de boeken neer. Curator: An Notelteirs.

Hezehoef bvba, Hezewijk 35 in Olen, runde een café-restaurant en vroeg de rechtbank zelf om het faillissement. Curator: Klaartje Claeys.

All Floor Cleaning bvba, Schoolstraat 61 in Lille, voerde algemene bouwwerkzaamheden uit maar is nu failliet op aangifte. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

Een ander bedrijf in de bouwsector, Algemene Dakwerken Van Dingenen bvba, Lichtaartseweg 97E in Olen, is ook failliet op aangifte. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Oud Arendonk Comm.V., Begijnhof 18 in Arendonk, baatte de gelijknamige horecazaak uit maar moet daarmee stoppen nadat de boeken werden neergelegd. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Het Centrum voor Mond- en Tandzorg bvba, Ispralaan 8 in Mol, runde een medisch laboratorium en tandartspraktijk. Het bedrijf vroeg de rechtbank om het faillissement. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Indienen van de schuldvordering voor 27 november 2018.