IMG-20181025-WA0001

Dienstenthuis neemt 1.000ste medewerker in dienst

Donderdag 25 oktober 2018 zal altijd een bijzondere dag blijven in de geschiedenis van dienstenchequebedrijf Dienstenthuis, met hoofdkantoor in Turnhout. Die dag werd de 1.000 medewerker in dienst genomen. Het bedrijf bestaat 13 jaar.

“We zijn enorm blij met onze 1.000ste collega”, vertelt afgevaardigd bestuurder Tim Klaassen. “Het is nooit ons doel geweest om 1.000 medewerkers te hebben, wel om zoveel mogelijk mensen een kans te geven. Naarmate we dichter bij deze symbolische grens kwamen, waren we er natuurlijk wel meer mee bezig en keken we uit naar onze 1.000ste collega. We willen vooral de beste dienstenchequewerkgever blijven. Kwaliteit is nog net iets belangrijker dan kwantiteit.”

De onderneming beschikt over een team van 5 jobassistenten die een poetstest afnemen bij sollicitanten en starters opleiden. Verder zijn er een eigen app en een vloot van 300 elektrische fietsen voor de medewerkers, waarmee ze haar professionele structuur in de verf wil zetten.

Nog jobkansen
“Voor al onze kantoren zijn we dringend nog op zoek naar nieuwe thuishulpen”, aldus nog Tim Klaassen. “We hebben veel Kempense gezinnen die staan te wachten op een helpende hand in het huishouden.” Het bedrijf richt zich verder actief op de overname van andere dienstenchequebedrijven “om de toekomst te verzekeren in een markt waar de marges onder druk staan”.

Na de herfstvakantie mogen alle 1000 medewerkers nog een attentie verwachten omdat zij volgens de gedelegeerd bestuurder het succesingrediënt van een groeiend bedrijf zijn en dit dus ten volle verdienen.