bankrupt

Opnieuw 9 faillissementen deze week

Net als vorige week heeft de handelsrechtbank in Turnhout het faillissement ingeluid van 9 vennootschappen.

Reclamebureau Graphicss cvoha, Molseweg 115 in Geel, legde zelf de boeken neer. Curator: Christophe Geukens.

Group Viza bvba, Wuytsbergen 198 in Herentals, voerde diverse bouwwerkzaamheden uit en vroeg zelf om de faling. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Het warenhuis Victoria Supermarket Comm.V., Rozenberg 104 in Mol, sluit de deuren na een faillissement op aangifte. Curator: Eef Stessens.

Christiane Camps uit Veerle deelt als vennoot in het faillissement van Grond- en Afbraakwerken LC VOF. Curatoren: Ludwig Peeters en Bart Mannaert.

Masomi bvba, Herentalsesteenweg 107 in Lille, runde een café/bar en legde de boeken neer. Curator: Steven Heylen.

Jozsef Ferenczi, Anemoonstraat 39 in Geel, leidde een groot- en kleinhandel in voertuigen en onderdelen voor motorvoertuigen. Hij vroeg zelf de faling. Curator: Gert Verreyt.

Ook de groot- en kleinhandel in voertuigen van Franz Lamot, Grotesteenweg 10 in Geel, is failliet op aangifte. Curator: Gert Verreyt.

De Sterrelichtjes vzw, Aarschotsesteenweg 7 in Herselt, voerde sociaal-cultureel vormingswerk uit maar vroeg het faillissement. Curator: Paul Van Rompaey.

Ecodiscovery bvba, Stapkens 2 in Olen, specialiseerde zich in afvalwaterafvoer maar legde de boeken neer. Curator: Tom Vandecruys.

Indienen van de schuldvorderingen voor 20 november 2018.