faillissementen2jpeg

Avond over falen als ondernemer, 2de poging

Er komt in Turnhout dan toch een nieuwe avond waarbij mislukken als ondernemer centraal staat. De eerste in juni van dit jaar werd op de valreep afgelast bij gebrek aan belangstelling. Op 16 november getuigen 3 ondernemers op de Campus Blairon over vallen en weer opstaan.

Het initiatief van Failing Forward, Unizo Turnhout, Blenders, Thomas More en de stad Turnhout kadert binnen de Dag van de Ondernemer. Tijdens de bijeenkomst onder de noemer Faalfolie komen inspirerende ondernemers aan het woord die getuigen over het vallen en het opnieuw opstaan in hun carrière. De line-up voor vrijdag 16 november bestaat uit Peter Decuypere (I Love Techno), Dirk Callaerts (Eyetronics) en Martin Rutten (Vector Fabrics).

Getuigenissen
Peter Decuypere opende in 1994 de technoclub Fuse, maar de wereld zat daar helaas niet op te wachten. Dirk Callaerts stond tussen de sterren van Hollywood met zijn baanbrekende 3D-technologie van Eyetronics. Maar dan stak zijn jarenlange mentor hem een mes in de rug. Martijn Rutten was CEO en co-founder van Vector Fabrics dat werkte aan oplossingen voor veelvuldige en soms vitale problemen in softwaretechnologie. Na 9 jaar wilden de investeerders niet meer volgen en ging het bedrijf failliet.

De 3 vertellen over hun eigen ervaringen, maar ook over hoe ze uit het dal kropen. Met hun verhaal willen ze ondernemers helpen op hun (groei)pad.

Het event op vrijdag 16 november vindt plaats bij de Thomas More Hogeschool, Campus Blairon in Turnhout. De avond word afgesloten met een borrel en hapjes.