Afbeelding 290

Krijnen Keukens heet voortaan gewoon Krijnen

Zeg niet langer Krijnen Keukens maar gewoon Krijnen tegen de fabrikant van keukens, badkamers en interieurs uit Malle. De naamsverandering en vernieuwde merkstrategie komt er op de 55ste verjaardag. “De vlag dekte de lading al een tijdje niet meer”, zegt CEO en eigenaar Wouter Leysen.

“We leveren al langer maatwerk voor zowat alle interieurschrijnwerk, niet enkel voor keukens. Bovendien doen we ook totaalrenovaties van keukens en badkamers: nieuwe leidingen leggen, bezetting aanbrengen, tegel- en gyprocwerken, verlichting installeren.”

Mooie reputatie
Wouter Leysen kocht zo’n jaar geleden het bedrijf van Eddy Krijnen, die nog altijd actief is in de onderneming. “Ik vind het heerlijk om de expertise van Eddy nog aan boord te hebben. Bovendien bouwen we gewoon verder op de fundamenten die Krijnen de afgelopen 55 jaar zo’n mooie reputatie in de regio hebben bezorgd. En dat is ook aannemers en interieurarchitecten niet ontgaan. Zij doen steeds vaker een beroep op onze diensten. Vandaar dat we de relaties met hen ook verder gaan uitbouwen.”

De naamswijziging en de nieuwe slogan ‘Maatwerk zoals het hoort’ werden vanavond voorgesteld aan de medewerkers. Vanaf 1 november starten een reeks opendeurdagen.