AI3R0919

Verrezen & Lambaerts neemt 5de kantoor in exploitatie

Vanaf vandaag is het BNP Paribas Fortis-kantoor op de Grote Markt in Westerlo een zelfstandig kantoor, dat wordt uitgebaat door Verrezen & Lambaerts. Zij hebben in de streek al 4 andere kantoren. Stijn Lambaerts vervoegt het management.

In Oevel en Tongerlo is Verrezen en Lambaerts al veel jaren een gevestigde waarde als zelfstandige uitbater van een BNP Paribas Fortis bank- en verzekeringskantoor. In 2015 kwam daar een filiaal in Morkhoven bij en in februari van dit jaar dat van Olen-station.

Na een beslissing van de bank om het kantoor in Westerlo te verzelfstandigen, grepen ze hun kans om ook hiervan de exploitatie over te nemen. Tegelijk wordt het management uitgebreid met Stijn Lambaerts, de broer van Roel Lambaerts die de kantoren samen met Raf Verrezen runde.

Schaalvergroting
“Ik was er al enkele maanden kantoordirecteur, in het vooruitzicht van de verzelfstandiging”, legt Stijn Lambaerts uit. Voordien werkte hij binnen dezelfde bank als adviseur onderneming in vastgoed. De vroegere 4 medewerkers van het kantoor in Westerlo kregen binnen dezelfde bank elders een job aangeboden.

“We zetten in op specialisatie en daarvoor is schaalvergroting nodig”, aldus nog Stijn Lambaerts. “Onze 8 medewerkers pendelen tussen de verschillende kantoren. Er zijn deels gewone openingsuren en in elk kantoor is iedereen na afspraak welkom tussen 9 en 19 uur. We zijn trouwens nog op zoek naar een extra klantenadviseur.”