advipro

Advipro met eigen kantoor op Nederlandse markt

Advipro uit Lille, actief in proces- en projectondersteuning in de life sciences industrie, heeft een kantoor geopend in Breda. Van hieruit wil het Kempense bedrijf nog beter de Nederlandse markt bedienen.

Het bedrijf voert al verschillende jaren projecten uit in het buitenland die worden gecoördineerd vanuit het hoofdkantoor in Lille. Business manager Willem Claes: “Door het succesvol afronden van enkele complexe projecten met hoge visibiliteit werd Advipro snel bekend in Nederland, met vele nieuwe projectaanvragen als gevolg.” Het logische gevolg was een eigen kantoor.

Nederlandse medewerkers
Dit jaar nam Advipro, dat ook een vestiging in Willebroek telt, al meer dan 25 nieuwe medewerkers in dienst waardoor nog voor het jaareinde de kaap van de 100 medewerkers wordt overschreden. Met het kantoor in Breda richt de HR-afdeling zich ook op de Nederlandse markt voor het vinden van medewerkers met de juiste competenties.

“Door onze hoge selectiecriteria blijft het een uitdaging om mensen te vinden die het team kunnen versterken”, zegt HR-manager Kristel Pateet. “Dit omdat we verder kijken dan enkel de wetenschappelijke skills, ook de persoonlijkheid moet matchen met het DNA van het bedrijf.”