Garage-De-Groof-2

2de merk voor Garage De Groof

Garage De Groof aan de Colburnlei in Mol neemt er met Citroën een 2de merk bij. Sinds 1977 was de garage in de streek Mol-Balen enkel leverancier voor Peugeot. “Omwille van verschuivingen binnen het PSA-netwerk is een leegte ontstaan voor de Citroën-klanten in de regio en die kans wilden we niet laten liggen”, zegt zaakvoerder Toon De Groof.

“Mijn ouders, die de zaak initieel opstartten, bouwden een persoonlijke band op met hun klanten. Deze familiale aanpak hebben mijn vrouw en ik sinds onze overname in 2012 verder gezet”, vertelt Toon De Groof. “Daarnaast geloven we in een lokale aanpak voor de Peugeot- en Citroën-klanten en willen we hen onder één dak service bieden. Door onze ligging op de grens tussen Mol en Balen zijn we voor beide gemeenten vlot bereikbaar. We zien het dan ook als een uitdaging om met ons team, ervaring en technische knowhow onze schouders onder het nieuwe merk te zetten om zo de klantentevredenheid te behouden.”

Uitbreidingsplannen
Vanaf 1 oktober is Garage De Groof dus ook een officieel erkend Citroën-servicepunt. Momenteel legt de architect de laatste hand aan uitbreidingsplannen voor de garage. In de toekomst zullen Peugeot en Citroën te bezoeken zijn onder 1 dag in 2 aparte showrooms.