intracto

Steven Van Belleghem en Peter Hinsen stappen in Intracto

De internationaal gerenommeerde marketing- en techspecialisten Steven Van Belleghem en Peter Hinsen stappen in het kapitaal van Intracto uit Herentals. Het digital agency meldt dat zelf op zijn website. CEO Pieter Janssens noemt de komst “een serieuze kers op die van zichzelf al erg smakelijke taart”.

“We zijn trots dat Intracto voortaan op hun expertise en visie kan rekenen. Zo kunnen we meer dan ooit onze klanten het beste advies geven voor hun groeistrategie”, aldus nog Pieter Janssens.

Steven Van Bellegem en Peter Hinsen hebben een jarenlange ervaring op het vlak van marketing en technologie en zitten op de eerste rij bij nieuwe ontwikkelingen. Beiden brachten ook enkele spraakmakende boeken op de markt en zijn gewaardeerde sprekers in binnen- en buitenland.

Extreme klantentevredenheid
“Steven zet extreme klantentevredenheid en grensverleggend gebruik van marketing voorop als dé focuspunten voor bedrijven in de 21ste eeuw. Het is die innovatieve reflex en toekomstvisie die Stevens interesse in ons hebben gewekt”, zegt Pieter Janssens. “Peter haalt onze sterke technologische visie aan als reden waarom hij in Intracto investeert, en dan vooral het feit dat we die visie ook in de praktijk kunnen brengen.”

Met de twee investeerders erbij zegt Intracto zijn fundamenten te verstevigen om zijn jaarlijkse groei van 30% waar te blijven maken. Onlangs nog nam het Kempense bedrijf Snackbytes uit Antwerpen over.