bankrupt

10 falingen via rechtbank Turnhout

De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen het faillissement ingeluid van 10 vennootschappen.

Turnhouste Schrijn- en Bouwwerken nv, Visbeekstraat 26 in Turnhout, werd gedagvaard door schuldeisers. Het bedrijf was actief in de bouw van residentiële gebouwen. Curator: Tom Van Even.

Grond- en Afbraakwerken LC vof, Riemortelseweg 20 in Veerle, actief in het bouwrijp maken van terreinen, moet de activiteiten stoppen na een dagvaarding tot faillietverklaring. Curator: Ludwig Peeters.

Bouwmarkt ESK Doe-het-zelf bvba, Rauwelkoven 87 S in Geel, legde zelfde boeken neer. Curator: Gert Verreyt.

Bogers Totaalvoeding bvba, Dreef 73 in Meerle, die een grote winkel in het centrum van Meersel-Dreef uitbaatte, legde zelf de boeken neer. Er waren nog 11 medewerkers aan de slag. Curator: Mark Bruurs.

Anadolu vzw, Markt 3 in Mol, baatte een bar uit en werd gedagvaard tot faillissement. Curator: Eef Stessens.

Marconi Oranje bvba, Luxemburgstraat 2 B31 in Meer, legde zich toe op de bouw van water- en gasdistributienetten en de aanleg van telecommunicatielijnen en –netten. Het bedrijf werd gedagvaard tot faling. Curator: Katty Somers.

Nog na een dagvaarding sprak de rechter de faling uit van Sensora Retail Concepts nv, Everdongenlaan 12 in Turnhout. Curator Benny Backx.

Restaurant Geele Peper bvba, Peperstraat 27 in Geel, sluit de deuren na een faillissement op aangifte. Curatoren: Noël Devos en Geert Naulaerts.

In-Gang vzw, Markt 12 bus 13A in Geel, verzorgde onder meer catering en legde zelf de boeken neer. Curatoren: Noël Devos en Geert Naulaerts.

Charlotte Meuwes, Vennestraat 5 bus 1 in Gierle, runde een koffiehuis en een detailhandel in chocolade en suikerwerk. Ze vroeg de rechtbank zelf om de faling van haar zaak, waar nog 2 mensen werkten. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

Indienen van de schuldvordering voor 16 oktober 2018.