skynooz-654-max

Nooz opent wellness penthouse van 1 miljoen in Antwerpen

Wellnessbedrijf Nooz uit Grobbendonk heeft er een 5de locatie bij. Op de 21ste verdieping van de London Tower op het Antwerpse Eilandje opende zaakvoerder Wim Vanacker SkyNooz, waar je privé kunt wellnessen met zicht op de Antwerpse skyline. De investering bedraagt ruim 1 miljoen euro.

Met Nooz, ForestNooz en AquaNooz beschikte de Kempense ondernemer al over 3 locaties in Grobbendonk. In Nieuwpoort opende hij SeaNooz en nu is er SkyNooz in Antwerpen, een penthouse die een bijzondere wellnesservaring biedt.

Uniek in Europa
“Alleen al met zijn uitzicht zorgt SkyNooz voor een verrassing van formaat”, zegt Wim Vanacker. “De royale lounge- en wellness suite ligt op de 21ste verdieping van Antwerpens hoogste wolkenkrabber.” Binnen staan voor je klaar: een sauna, hamam, jacuzzi, een immense privé cinema met 25 geluidsboxen, 3 slaapkamers voor maximum 6 personen. Zo je wil, doe je een beroep op een butlerservice voor een privé-diner of –ontbijt. Je kan er overnachten en een duomassage boeken. “Bij mijn weten bestaat dit nergens in Europa”, aldus nog Wim Vanacker. “Toch zeker niet waar je dit helemaal privé kunt beleven.

De ondernemer ziet 2 soorten klanten. “Enerzijds is er het bestaande Nooz-publiek, dat zoekt naar een nieuwe unieke beleving. Anderzijds heb je in Antwerpen veel internationale bedrijven waarvan de CEO wel eens op bezoek komt. Die kan in alle privacy verblijven in de penthouse en zijn afspraken ontvangen in het lounge-gedeelte. We hebben ook contacten met het Sportpaleis voor hun vips die een speciale verblijfslocatie willen.”

De investering van ruim 1 miljoen is volgens Wim Vanacker weloverwogen. “Wij durven dat omdat we in de loop van de 14 jaar dat we bestaan, een vast cliënteel hebben opgebouwd. Zij weten waar Nooz voor staat, namelijk voor unieke belevenissen. In SkyNooz bevindt zich bijvoorbeeld een bad buiten op de 21ste verdieping. Ik ken zo geen andere locatie.”

Vanaf 300 euro per persoon mag je een namiddag en avond gebruik maken van SkyNooz, maar dan heb je nog niet gegeten en gedronken. Voor een overnachting met alles erop en eraan reken je op zo’n 750 euro per persoon.