BENEMED

Beneens start met Benemed nieuwe afdeling op

Bouw- en interieurbedrijf Beneens uit Olen gaat van start met een nieuwe afdeling. Die kreeg de naam Benemed en richt zich op de zorgsector.

Joeri Beneens: “We hebben de jongste jaren veel expertise opgebouwd in de zorg. Vanaf het begin hebben we ingezet op de realisatie van groepspraktijken en hebben daar nu mooie referenties.”

Door intern de juiste mensen samen te brengen binnen Benemed, is een team samengesteld dat totaalprojecten coördineert van ontwerp, ruwbouw, technieken, schrijnwerk en interieur. Daarnaast lanceert het bedrijf een aantal moduleerbare standaard meubels. “We starten vandaag met 3 reeksen meubels die uitbreidbaar zijn met alle functionaliteiten om de organisatie in een medische praktijk te perfectioneren.”

Hoge eisen
“Medische interieurs stellen hogere eisen dan private ruimtes. Functionaliteit, ergonomie en hygiëne zijn een absolute basisvoorwaarde. Maar wij gaan verder en denken ook aan de esthetiek. Onze kasten kunnen naast de standaard kleuren ook volledig afgestemd worden op andere kleuren in het interieur zodat een totaalbeleving gecreëerd wordt. Dezelfde materialen kunnen ook terugkomen in de balie, wachtruimte, voorraadkamer en andere onderdelen van het interieur.”

Beneens stelt de afdeling donderdagavond 20 september voor aan een publiek van dokters, tandartsen en andere vrije beroepen. Benemed neemt ook deel aan de beurs Huisartsenconferentie op 6 oktober in Antwerp Expo.