foto winkel nieuw logo

Lambrechts Electro is klaar voor volgende 60 jaar

Electrozaak Lambrechts in Rijkevorsel viert dit jaar haar 60ste verjaardag. Intussen werkt de 3de generatie in de zaak. De eigenaars zetten met succes in op service om de online concurrentie het hoofd te bieden.

De electrozaak werd in 1958 opgericht door Leo Lambrechts in het centrum van Rijkevorsel. Zoon Jef vervoegde hem in 1976. Toen vijf jaar geleden ook kleinkinderen Jan en An mee in de zaak gestapt waren, verhuisde de winkel naar een nieuw pand aan de Hoogstraatsesteenweg. “Met een oppervlakte van 600m² en nog eens evenveel voor het magazijn, de werkplaats en de burelen. We zijn met andere woorden helemaal klaar voor minstens nog eens 60 jaar.

Eigen hersteldienst
Ondanks de online concurrentie blijft Lambrechts nog elk jaar groeien. “We hebben natuurlijk zelf ook een website, met wekelijks aanbiedingen. Maar wat onze klanten sinds het ontstaan van de zaak al appreciëren, is onze service. We geven deskundig advies, volgen cursussen om op de hoogte te blijven van nieuwigheden en hebben een eigen plaatsingsdienst. Onze toestellen worden door onze eigen hersteldienst gerepareerd, ook na de garantie.”

Ter gelegenheid van de 60ste verjaardag haalt de familie Lambrechts haar stunt van tien jaar geleden onder het stof vandaan. “Van 9 tot en met 20 oktober is elke aankoopschijf van 750 euro goed voor een helikoptervlucht voor één persoon”, vertelt Jef Lambrechts. “Voor onze 50ste verjaardag heeft een zeventigtal klanten onze gemeente overvlogen.”