bankrupt

Voor deze 6 bedrijven is het einde verhaal

De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen het faillissement uitgesproken van 6 vennootschappen.

Eye-Land bvba, Adolf Reydamslaan 58 in Mol, runde een brilcenter. De vennootschap werd gedagvaard tot faillissement. Curator: Eef Stessens.

Nog na dagvaarding valt het doek over de firma van Wouter Lemmens, Schijfstraat 2 in Dessel, actief in de vervaardiging van lichtreclames, verlichte aanwijzingsborden, enz. Curator: Tom Van Even.

Garage Verheyden Guy bvba, Veilingstraat 37 in Hoogstraten, runde een autohandel maar legde de boeken neer. Curator: Patrick De Ferm.

Nog een faillissement op aangifte is dat van Jemsz nv, Lilsedijk 28/15 in Beerse. Het bedrijf was actief in de handelsbemiddeling in textiel, kleding, bont, schoenen en lederwaren. Curator: Katty Somers.

GX Trade bvba, Veldenbergstraat 73 bus 2 in Merksplas, legde zich toe op de inzameling van ongevaarlijk afval. Het bedrijf vroeg zelf de faling. Curator: Patrick De Ferm.

Recotech International Comm.V., Diepenbeemd 10 in Arendonk, runde een drukkerij maar legde de boeken neer. Ook vennoot Marinus Corstens deelt in het faillissement. Curator: Gert Verreyt.

Indienen van de schuldvorderingen voor 9 oktober 2018.